Nieuws

  • ± 1 minuut

  Kwaliteitsbewaking vergt … keuzes maken!

  Vanaf mei 2020 is het via de KVBE ingediende en vastgestelde Corona protocol beschikbaar gesteld op de site van de overheid. https://www.mijncoronaprotocol.nl/protocol/bedrijfsopleiding-examen/

  • ± 1 minuut

  Avondklok onafwendbaar

  Dus volgende week krijgen we nagenoeg zeker die Kabinetsmelding er nog overheen.

  • ± 2 minuten

  Het Nieuwe "Normaal"

  Wij zijn geen koffiedik kijkers en beschikken ook niet over een glazen bol. Derhalve volstaan wij met een voorzichtige analyse van de actualiteit, wat uiteraard een momentopname betreft.

  • ± 1 minuut

  Cursusboekenserie Compleet

  Na vele jaren overleg en ontwikkelwerk is MFFA® Europe er in geslaagd om een mooie reeks EHBO cursusboeken te maken, die de zo noodzakelijk gewenste uniformiteit qua methode en doorlopende leerlijn qua skills en theorie van basisniveau naar de specialistische assistentie spoedzorg omvatten.

  • ± 1 minuut

  Sinterklaas verrast MFFA® Europe.

  Gelukkig had Sinterklaas; ondanks dat hij zelf tot de risicogroep behoort; toch nog kans gezien om tijdens Coronatijd, ook MFFA® Europe te verrassen met … een fraai boek!

  • ± 1 minuut

  Graag maatwerk voor Gehandicaptenzorg tijdens Corona!

  Nederland telt ca. 329.000 geregistreerde COPD-patiënten waar er jaarlijks een kleine 35.000 nieuwe aan kunnen worden toegevoegd, die uiteraard zwaar gedupeerd raken indien ze nagenoeg overal een mondkapje zouden moeten dragen.

  • ± 1 minuut

  HOEZO Gehandicaptenzorg tijdens Corona?

  Bent u als medelander met een beperking ook zo onaangenaam verrast door de rigide opstelling van winkelpersoneel en/of handhavers die u gelijk voor 95 euro op de bon willen slingeren, omdat u vanwege uw beperking; in de openbare ruimte; geen mondkapje op heeft, maar daarvoor in de plaats wel een ‘faceshield’ draagt?

  • < 1 minuut

  NL-Alert van de Overheid

  Maandag 7 december zendt onze overheid in heel Nederland rond 12.00 uur een NL-Alert controlebericht uit. Hiermee krijgt iedere individuele telefoonbezitter via een doordringend alarmgeluid, te horen hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. De laatste keer dat dit controlebericht vanuit de overheid is verstuurd was op 8 juni.

  • ± 1 minuut

  MFFA® Europe cursusmap wordt cursusboek

  Na meer dan een decennium trouwe dienst gaat onze fraaie multomap plaatsmaken voor een even zo fraaie versie cursusboek. De Internationaal vastgelegde en beschermde naam MFFA® Europe is Medic & Fire First Aid ® Europe en het daarbij behorende dubbele logo van de reanimerende en blussende personages, staan net als op onze andere cursusboeken, duidelijk herkenbaar in beeld.

  • ± 1 minuut

  Geen verplichte winkelnering!

  De Workshop XABCDE-methode aangeboden door MFFA® Europe is geheel geïntegreerd in onze eigen methode en lesaanbod.

  • ± 1 minuut

  Jullie zijn goed voorbereid

  Zonder de WS Covid-19 proof inrichten, lesgeven en examineren kun je niet in aanmerking komen voor verlenging van je lesbevoegdheid voor 2021.

  • < 1 minuut

  MFFA® Europe certificaat IKK erkend

  Wij zijn verheugd met de recente uitbreiding van de reeds bestaande certificatie terminologie hiervoor bij IKK!