Lesmateriaal en boeken

De MFFA® Europe cursusboeken zijn niet te koop in de vrije handel, maar alleen beschikbaar, vanuit eigen beheer geleverd, voor geregistreerde MFFA® Europe Trainingscentra. Je kunt als MFFA® Europe Instructeur alleen die boeken bestellen waarvoor je zelf ook de MFFA® Europe opleidingsbevoegdheid bezit. Deze moet je altijd bestellen via de dbase nadat je daarop bent ingelogd. Omdat daar ook het examencredit en afleveradres aan gekoppeld is.

De opleidingscentra en hun instructeur(s) gaan derhalve met MFFA ® Europe een gebruiksovereenkomst aan die is gekoppeld aan regels en richtlijnen uit oogpunt van kwaliteitsbewaking, copyright/trademark bescherming, privacy bescherming van cursistgegevens op basis van de nieuwste wettelijke regelgeving (AVG) en de zo breed mogelijke service vanuit MFFA ® Europe. De beschikbare cursusboeken zijn onlosmakelijk verbonden aan de didactische werkvorm en ons unieke 5-stappenplan, waartoe de MFFA ® Europe instructeur is geautoriseerd namens MFFA ® Europe.

Alle cursusboeken van MFFA ® zijn van oorsprong gebaseerd op het PHTLS ® protocol. Alle beschikbare cursussen van MFFA ® Europe worden na succesvolle deelname en afronding door de cursist, gecertificeerd met een branche specifiek en erkend certificaat.

Deze ‘full color’ cursusboeken worden jaarlijks voor de nieuwe drukronde aangepast wanneer er zinvolle richtlijnwijzigingen worden aangedragen op basis van wetenschappelijk onderzoek, onderwijskundige of medische congressen en/of voortschrijdend inzicht. Nieuwe cursisten dienen dan ook altijd de meest recente druk versie van het cursusboek te ontvangen.

Herhalings­cursisten dienen altijd hun eigen boek en hun meest recente MFFA ® cursuscertificaat mee te nemen ter controle. Herhalings­cursisten die voordien geen MFFA ® Europe cursus maar elders een andere EHBO cursus succesvol hebben doorlopen, dienen bij aanvang van de herhalings­cursus via het TC een nieuw cursusboek van MFFA ® Europe aan te schaffen.

Op zoek naar andere cursusmaterialen?