Opleiding EHBO instructeur volgen?

Zelf lesgeven aan medewerkers binnen je eigen bedrijf of (onderwijs-) instelling? Volg dan de MFFA® Europe opleiding tot EHBO instructeur.

Na afronding van de Instructeurs opleiding ben je in staat om met gebruik van het MFFA® Europe lesmateriaal (instructie USB, Instructeur handleiding, vereiste trainingsmiddelen en het cursistenboek) zelfstandig de EHBO lessen te verzorgen voor medewerkers, docenten of leerlingen binnen het bedrijf of de (onderwijs-) instelling

Je kunt na succesvolle afronding hiervan, kiezen voor de registratie bij MFFA® Europe als:

  1. Corporate MFFA® Europe Instructeur
  2. Independent MFFA® Europe Instructeur

Los van je Instructeur registratie kunnen de beschikbare MFFA® Europe EHBO / BHV cursussen worden aangeboden en gevolgd tijdens werkuren/schooltijden en de avonduren of weekenden, om daarmee te kunnen voldoen aan gewenste beroepscompetenties ten behoeve van ARBO , IKK, WHVBZ en BHV vereisten. Het beroepsonderwijs en bedrijfsleven maakt mede daarom veelvuldig gebruik van dit concept. Alle cursussen worden na succesvolle deelname en examinering, afgerond met een erkend en branchespecifiek certificaat.

Als Corporate Instructeur verricht je de werkzaamheden binnen je jaartaakbelasting aan een Corporate MFFA® Europe TC en dat is bekostigd onderwijs of binnen je betrekking en aan het personeel van hetzelfde bedrijf.

Als Independent Instructeur doe je dat als ZZP'er vanuit je eigen bedrijf of als Instructeur in dienst van een commerciële cursusaanbieder.

Als je instructeur bent van een andere EHBO organisatie kun je op basis van eerder verworven competenties via een kortere leerroute MFFA® Europe instructeur worden.

Uitbreiding naar Instructeur voor gespecialiseerde EHBO Cursussen

Wil je deze Instructeurs bevoegdheid nadien uitbreiden, dan kun je bij ons ook gespecialiseerde Instructeurs opleidingen volgen, waarna je onze specifieke EHBO cursussen (EHBSO/EHBWSO/EHBBSO/Evenementen Hulpverlening) en ook de BHV opleidingen en herhalings­cursussen mag verzorgen.

U verklaart dat u akkoord bent met het opleidingsaanbod dat MFFA ®Europe u voorafgaande aan de cursus heeft overhandigd. U zorgt voor aanvang van de cursus dat alle noodzakelijke bescheiden bij MFFA® Europe zijn bezorgd en betreffende factuur is voldaan. Voorafgaande aan de registratie bij MFFA® Europe ondertekend u de MFFA ®Europe Instructeur overeenkomst, die overeenstemt met de regels en richtlijnen welke in de Instructeurs manual zijn vermeld en die uitvoerig tijdens de cursus aan bod zullen komen..

Voor akkoord:

Trainingscentrum starten