Tweestaps­verificatie

Hoe activeer ik Tweestaps­verificatie?

Stap 0: Zorg dat u achter een computer zit, bij voorkeur in de browser Chrome en daar ingelogd bent op cursus.mffaeurope.nl. Zorg daarnaast dat u een smartphone gereed hebt.

Stap 1.Download een Authenticator App op uw smartphone. De meest gebruikte is Google Authenticator (download voor Apple/IOS of voor Android. Andere alternatieven zijn o.a Authy (download voor Apple/IOS of Android) en Microsoft Authenticator (download voor Apple/IOS of Android) . Zoek deze in uw Play/App store. Hulp nodig? Mail ons gerust.

Stap 2. Schuif de button "Maak gebruik van 2FA" aan en klik op opslaan.

vraag 1, app geinstalleerd

Stap 3. Om zeker te weten dat u degene bent die de 2FA activeert, vragen we u nogmaals het wachtwoord van uw account in te voeren. Klik daarna op verder.

Stap 4. Er komt nu een pop-up met een QR-code* in beeld. U scant deze met de (Google) Authenticator app op uw telefoon. Wilt u hier extra uitleg over Google Authenticator op uw telefoon, dan vindt u deze hier. Het is aan te raden de QR code ergens op een veilige plek op te slaan, mocht u een nieuwe telefoon krijgen, dan kunt u de tweestaps­verificatie opnieuw activeren.

Stap 5. Nadat u de QR-code heeft gescand, ziet u in uw Authenticator App een zescijferige code, een zogenaamde "token", vul deze in en klik op "Bevestigen."

Stap 6. U heeft 2 Factor Authenticatie succesvol toegevoegd. U bent nu ingelogd en kunt naar het Dashboard.