Herhalings­cursussen

Na deelname aan een MFFA® EHBO cursus en de succesvolle afronding van het bijbehorende examen, ontvang je het MFFA® Europe erkende en branche specifieke certificaat van o.a. Nikta.

Dit certificaat is 1 jaar geldig. Na die tijd moet je verplicht een herhalings­cursus doen, deze cursus is aanzienlijk korter dan de eerste cursus. Hierbij wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken en wordt je EHBO kennis- en vaardigheidsniveau eerst opgefrist en nadien weer onafhankelijk getest.

Je kunt door het hele land MFFA® Europe herhalings­cursussen volgen, indien je eerder een MFFA® cursus hebt gevolgd, kun je ook contact opnemen met je oude trainingslocatie. Op zoek naar een nieuwe trainingslocatie, omdat je niet langer op één van de aangesloten ROC/MBO/HBO's zit? Log in op de cursistenomgeving, via cursus.mffaeurope.nl, hier vind je alle trainingslocaties inclusief contactgegevens.


permalink

Heb je eerder een MFA / MFFA® Europe cursus gevolgd via je MBO of HBO opleiding? Ook nadat je bent afgestudeerd van je school, is het mogelijk MFFA ® Europe cursussen en herhalings­cursussen te blijven volgen.

Je kunt door het hele land MFFA® Europe herhalings­cursussen volgen, Nog efficiënter: log in op de cursistenomgeving, via cursus.mffaeurope.nl, hier vind je alle trainingslocaties inclusief hun contactgegevens. Heb je een oud school e-mailadres, en kun je daardoor niet meer inloggen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen je gegevens wijzigen.


permalink

Heb je een cursus gevolgd bij een ander opleidingsinstituut dan een MFFA® Europe Trainingscentrum. ? Dan is het mogelijk dat je toch een herhalings¬cursus kunt volgen met behulp van onze methode.

Het is naast het bewijs van een ander recent en geldig EHBO certificaat hiervoor wel noodzakelijk dat je een lesboek van MFFA® Europe aanschaft via je gewenste MFFA® Trainings Centrum. Voor meer informatie, neem contact op met onze klantenservice of je trainingslocatie naar keuze.


permalink