Instructeurs­omgeving

Bij registratie als instructeur, verkrijg je automatisch toegang tot het instructeurs­portaal. Je vindt deze op cursus.mffaeurope.nl. Heb je geen mail over het aanmaken van een account verkregen, of weet je het wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Let op, als instructeur moet u inloggen met de tweestaps­verificatie.


permalink

Heeft u als instructeur geen tijd of mogelijkheid om doorlopen cursussen aan te melden, examens aan te vragen of cursistgegevens in te voeren? Dan kunt u dit ook aan een administratieve medewerker binnen uw organisatie overlaten, wij bieden uw trainingslocatie deze mogelijkheid alleen op aanvraag. Administratieve medewerkers kunnen namens uw organisatie:

  • Boeken bestellen
  • Cursussen aanmelden ter examinering
  • Certificaten ontvangen na succesvolle voltooiing door cursisten

Ze hebben echter niet het recht om cursussen te geven. Indien uw organisatie een administrateur wil toevoegen, vraag dan uw Trainings-locatie coördinator een mail te sturen naar MFFA® Europe, wij zullen u dan verder helpen.

Let wel: een administratief medewerker moet ook verplicht inloggen met de tweestaps­verificatie op de Instructeurs Omgeving.


permalink

Wanneer u als trainingslocatie een MFFA® Europe cursusboek bestelt, wordt deze verstrekt met het éénmalige recht dat wanneer de cursist de cursus heeft doorlopen en het bijbehorende examen succesvol heeft afgerond ze een certificaat en pasje verkrijgen. Dit houdt in de praktijk in, dat wanneer er een boek is aangeschaft via de instructeurs­omgeving, er automatisch ook een credit aan het trainingscentrum wordt toegevoegd. Zo'n credit zal worden gebruikt wanneer een trainingslocatie de cursistgegevens invoert.

Indien het een herhalings­cursus betreft, dan zal hiervoor achteraf een factuur worden verstuurd.

Heeft u een cursist die nooit eerder een boek heeft aangeschaft (bijvoorbeeld omdat ze een cursus via één van de andere EHBO methodes hebben gevolgd), dan zal deze wel zo’n boek moeten aanschaffen via uw TC en daarmee dus een credit kunnen gebruiken. Neem in dat geval contact op met de klantenservice.

Let op: een cursist zal altijd via de trainingslocatie van het meest recente druk cursusboek moeten worden voorzien. Tweede-hands boeken of een kopie zijn nooit toegestaan, en bij het toch gebruiken daarvan om een cursus af te ronden, zal dit altijd een credit kosten van de Trainingslocatie.permalink