Instructeurs­omgeving

Credits vs Nacalculatie

Wanneer u als trainingslocatie een MFFA® Europe cursusboek bestelt, wordt deze verstrekt met het éénmalige recht dat wanneer de cursist de cursus heeft doorlopen en het bijbehorende examen succesvol heeft afgerond ze een certificaat en pasje verkrijgen. Dit houdt in de praktijk in, dat wanneer er een boek is aangeschaft via de instructeurs­omgeving, er automatisch ook een credit aan het trainingscentrum wordt toegevoegd. Zo'n credit zal worden gebruikt wanneer een trainingslocatie de cursistgegevens invoert.

Indien het een herhalings­cursus betreft, dan zal hiervoor achteraf een factuur worden verstuurd.

Heeft u een cursist die nooit eerder een boek heeft aangeschaft (bijvoorbeeld omdat ze een cursus via één van de andere EHBO methodes hebben gevolgd), dan zal deze wel zo’n boek moeten aanschaffen via uw TC en daarmee dus een credit kunnen gebruiken. Neem in dat geval contact op met de klantenservice.

Let op: een cursist zal altijd via de trainingslocatie van het meest recente druk cursusboek moeten worden voorzien. Tweede-hands boeken of een kopie zijn nooit toegestaan, en bij het toch gebruiken daarvan om een cursus af te ronden, zal dit altijd een credit kosten van de Trainingslocatie.