Boeken

Cursusboeken verkrijgen indien cursist een MFFA® Europe (herhalings-) cursus wil volgen

Indien je een cursus van MFFA® Europe wilt volgen, dan kan dat bij een reguliere onderwijsinstelling of bij een bedrijf wat dit als zelfstandige onderneming op commerciële basis verstrekt (Beiden zijn MFFA® Europe Trainingscentra).

Voor het volgen van een cursus heb je een MFFA® Europe cursusboek nodig:

  • MFFA® Europe verkoopt haar cursusboeken niet via de vrije markt. Dit omdat het cursusboek vanuit kwaliteitsbewakingsoogpunt alleen wordt verstrekt aan actieve en geregistreerde MFFA® Europe instructeurs op het adres van het geregistreerde MFFA® Europe Trainingscentrum. Er rust daarbij zowel een copyright als trademark bescherming.
  • De boeken zijn daarom alleen te ontvangen via een geregistreerd MFFA® Europe Trainingscentrum.
  • Dit boek is daarna jouw eigendom en dat moet je goed bewaren, omdat je dit tijdens de gehele cursus en ook nadien bij herhalings­cursussen nodig hebt.
  • Het via internet of anderszins aanschaffen van een 2 e hands MFFA® Europe cursusboek staat iedereen vrij, maar geeft je geen recht op deelname aan de herhalings­cursus of de bijbehorende eerste certificatie en pasje (bij de eerste cursus) en is daarbij natuurlijk ook nooit een recente versie van het MFFA® Europe cursusboek, daar dit jaarlijks wordt ge-update.