Boek EHBO: Evenementen Eerste Hulpverlener

Heb je het Certificaat MFFA® Europe Eerste Hulpverlener Allround al behaald en ben je op zoek naar een leuke specialisatie op het terrein van de Eerste Hulpverlening, omdat je het interessant vindt of omdat je werkgever daarom vraagt, dan kun je uitstekend terecht bij onze MFFA® Europe Instructeurs en MFFA® Europe Trainingscentra die de bevoegdheid en faciliteiten hebben om dit te mogen aanbieden.

EHBO bij Evenementen en Festivals

Binnen deze cursus leer je om te gaan met de mogelijke aanwezigheid van gezondheidsrisico's ten gevolge van overdadig alcohol - en/of drugsgebruik (bv. bij dance events). Als je tijdens zo’n evenement dan geen flauw benul hebt van de gangbare middelen en ook niet weet wat je moet doen als je met de gevolgen van dit gebruik wordt geconfronteerd, dan heb je daar als EHBO-er weinig nut. Wij zijn daarbij absoluut niet voor een vermedicalisering en/of prijsopdrijvende kwalificatiestructuur voor een Evenementen EHBO-er. De inhoud van ons cursusboek is ontwikkelt in samenwerking met- en geautoriseerd door Novadic-Kentron ® en Unity ®

Certificering

Na succesvolle deelname aan- en afronding van deze cursus kun je dan gecertificeerd worden als Evenementenhulpverlener Cat.2.

Oplossing voor de EHBO'er of Security Personeel

Met de uitbreiding van jouw praktische kennis en vaardigheid via de specifieke modules uit dit cursusboek ben je uitstekend in staat om als EHBO-er of Security personeel, de gewenste en nuttige 'extra handjes aan het bed' te vormen in samenwerking met de professionele hulpverleners. Heb je daarnaast ook nog specifieke interesse in EHBO bij Sportletsels combineer de Event-Medic cursus dan ook met het Sport-Medic traject.

Daar zullen de Evenementenscene, Evenementorganisaties en menig burgervader in Nederland en daarbuiten, uiteraard blij mee zijn.

Inhoud cursusboek: Event-Medic, Evenementen Eerste Hulpverlener

(= Evenementen Hulpverlener Cat.2)

  • Communicatie, terminologie, crowd management
  • EHV bij alcohol & drugs incl. gebruik analyse materialen
  • EHV bij traumata conform PHTLS ® (X-ABCDE) protocol
  • EHV voor evenementen eerste hulpverleners
  • EHV voor security personeel en beveiligers