Zadkine Veiligheidsacademie en DJUS breiden cursusaanbod uit met BHV

In Zuid-Holland heeft het complete MFFA® Europe Instructeurs­team binnen de Zadkine Campus Hoogvliet Veiligheidsacademie de lesgeefbevoegdheden uitgebreid met BHV module BRAND /BKCO. Daarmee kunnen ze nu Campus breed al hun studenten voortaan het volledige Bedrijfshulpverlener pakket aanbieden.

In Noord-Holland heeft het volledige MFFA® Europe Instructeurs­team van De Jongens Uit Schoorl dat ook succesvol doorlopen en afgerond, zodat ook DJUS in Schoorl op hun prachtige eigen locatie aan de lagune (zie foto) of extern op locatie, nu zelf de volledige BHV cursus kunnen en zullen gaan aanbieden.

Iedere MFFA® Europe Instructeur heeft met de EHV Allround Instructeurs­cursus natuurlijk per definitie de bevoegdheid en bekwaamheid om alle gangbare EHBO cursussen en herhalingen aan te kunnen bieden in relatie tot ARBO, IKK, Harstslag nu, WHBVZ, ….en de BHV module EHBO.

Met de uitbreiding qua Instructeurs­bevoegdheid via de Instructeur BHV module BRAND(BKCO) is het per 2021 nu dus ook mogelijk om nadien de volledige Bedrijfshulpverlener cursus te kunnen gaan aanbieden middels onze MFFA® Europe cursusboeken en lesinhoud.

Vraag naar de voorwaarden en/of meld je aan via de site!


  • < 1 minuut