Nieuwe Instructeur Cursussen Van Start

De maanden Maart tot en met Juni staan weer bol van het Instructeur Cursus aanbod. Want we willen uiteraard iedereen die dat wenst, graag in de gelegenheid stellen om voor aanvang van het nieuwe schooljaar, opgeleid te zijn in de gewenste Instructeur Route(s).

Binnen de MBO TC’ s gaat dat momenteel met name om Sport-Medic in relatie tot het KD First Aid Medic (Sport) Events en de BHV module Brand (BKCO), want daarmee wordt je volledig selfsupporting en verlaat de MBO student nadien zijn opleiding, met de voor hun branche uiterst relevante en erkende certificaten.

Voor alle overige TC ’s / Instructeurs gaat daarbij nu ook de eerder uitgesproken wens in vervulling dat men naast het EHBO onderdeel tevens het BRAND gerelateerde segment kan aanbieden en de cursist dus volledig kan opleiden tot Bedrijfshulpverlener. Geïnteresseerde Instructeur Cursus kandidaten kunnen zich aanmelden via de email.

Het gaat daarbij om de navolgende MFFA® Europe Instructeur Cursussen:
-Eerste Hulpverlener Allround
-BHV module BRAND (BKCO)
-Sport-Medic
-Event-Medic
-Trauma-Medic

Vraag ons naar de voorwaarden en bereid u degelijk en deugdelijk voor op het lesgeven tijdens en na het Corona tijdperk, dan wel het nieuwe normaal met de blijvende aanwezigheid hiervan. Zodat uw cursisten hierbij in de praktijk daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Daarnaast staan wij uiteraard ook garant voor de opleiding van EHBO Instructeurs die geen MFFA® Europe Instructeur zijn, maar een andere Instructeur Opleidingsroute hebben gevolgd en zich toch verder willen bekwamen tot het niveau van Instructeur Evenementenhulpverlener Categorie 2 en hoger. Ook deze Instructeur opleidingen, worden bij onze gecertificeerde Trainingscentra afgerond met een geheel onafhankelijke examinerings- en certificatie traject.

Ook al onze Instructeurs­opleidingen worden uiteraard Covid-19 proof aangeboden!

  • ± 1 minuut