Primeur: 1-ste Covid-19 proof ingerichte locatie in Zuid-Holland

Bhv coronavirus updates

Primeur

De regio Rijnmond had de eer om direct aansluitend aan de publicatie van het vastgestelde brancheprotocol van start te kunnen gaan met het Covid-19 proof inrichten, lesgeven en examineren protocol. De gehele locatie was compleet Covid-19 proof ingericht en daar de inkt van het protocol nog nat was, had Zuid - Holland dus de landelijke primeur.

Een gemotiveerd Instructeurs team, een mooie locatie en volop plezier bij de cursisten en hun Instructeurs omdat ze echt aan de slag konden. Dus geen extra lange wachttijden voor deze zelfstandige ondernemers en hun cursisten maar gelijk aan de bak. Omdat veel MFFA® Europe Instructeurs ook zelfstandig ondernemer zijn hoef je na aanmelding en het succesvol afronden van die workshop dus mogelijk ook niet langer gebruik te maken van de Sociale noodvoorzieningen en kun je weer lekker aan de slag met je gevarieerde cursusaanbod.Aan de slag

Je hoeft dus zeker niet nog de gehele zomerperiode aan de kant te staan wachten en duimen te draaien. Dus meld je aan en we gaan het onderling regelen. Kijk als ondernemer ook eens op de site van de nieuwe branchevereniging (www.kvbe.nl) een mooi en betaalbaar alternatief en een zeer goede ontwikkeling. Dit impliceert dus ook dat we de reguliere EHV-A Instructeurs­cursussen weer gaan aanbieden en organiseren. En dat alles op basis van het van rijkswege vastgestelde brancheprotocol. Daarmee mag je dus gelijk aan de bak. Natuurlijk ook als Corporate MFFA® Europe Instructeurs binnen het VO/MBO of HBO onderwijs zodra de schooldeuren daar weer open gaan en het nog geen vakantie is.