Uitbreiding cursusaanbod aan MBO instituten

Het MBO is volop in ontwikkeling en wij zijn uiteraard zeer verheugd met het feit dat wij daar vanuit MFFA® Europe een bijdrage aan hebben kunnen leveren.

Diverse marktpartijen en MBO ’s (ROC ’s) hebben onder aanvoering van het Novacollege / CIOS Haarlem en de bezielende leiding van Maarten de Koning (Watersport specialist en docent aldaar), veel tijd en moeite gestoken in de ontwikkeling
van een nieuw keuzedeel (KD).

Na regelmatig overleg en de officiële voordracht aan SBB, heeft dat geresulteerd in de vaststelling van een nieuwe KD onder de naam First Aid Medic (Sport) Events. Middels de bijgaande link kom je terecht op de feestelijke publicatie van KD 1206 in de Staatscourant op de datum van 29 januari 2021. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2021-3914.html

Alle MBO Instituten en hun Instructeurs die hier belangstelling voor hebben, kunnen zich uiteraard rechtstreeks bij ons melden voor de noodzakelijke opleiding van hun Instructeurs, zodat ze dit KD daadwerkelijk in de praktijk aan kunnen gaan bieden. De daarvoor noodzakelijke cursusboeken zij reeds beschikbaar en ook de hierbij noodzakelijke onafhankelijke examinering en certificatie is reeds compleet voorbereid en gereed om uit de startblokken te komen.

Wij wensen Maarten en zijn collega’s aan het Novacollege/CIOS Haarlem heel veel succes met de start van dit KD, want daar zijn inmiddels al voldoende studenten aangemeld om hier per augustus 2021 mee te kunnen beginnen.