Covid-19 Proof Workshop aanbod voor MFFA® Europe Instructeurs

Bhv coronavirus updates

Workshop aanbod voor MFFA® Europe Instructeurs

Veel collega Instructeurs zitten met de beperkingen die zijn opgelegd aan het onderwijs vanuit de overheid of met hun eigen locatie als zelfstandig ondernemer. Binnen het onderwijs zit hem dat in het aantal maximum bezoekers per gebouw, waarbij de examens en toetsen dan voorrang krijgen. Andere beperkende factoren zijn natuurlijk het aantal cursisten in relatie tot het aantal beschikbare vierkante meters.

Wij adviseren MFFA® Instructeurs bij spoedgevallen derhalve om ook via ons contact op te nemen met deze zelfstandige ondernemers daar jullie studenten daar uiteraard wel direct terecht kunnen.

Of ons te contacten hoe dit intern met behoud van kwaliteit toch nog af te ronden is.

Wil je het van toepassing zijnde brancheprotocol bekijken ga dan naar www.mijncoronaprotocol.nl en vul in : BHV of EHBO.

Dan kom je bij het Brancheprotocol van de KVBE.


De daarbij aangegeven gedragsregels worden bij ons in een verplicht workshop aanbod aangeleerd.

WANT dat is de voorwaarde om Covid-19 proof te kunnen inrichten, lesgeven en examineren.

Uiteraard heeft dat ook gevolgen voor de noodzakelijke hygiëne maatregelen, desinfectie en de aanschaf van extra lesmiddelen.


Op tijd aan de slag?

Dus als je na het zomerreces weer op tijd aan de slag wilt kunnen gaan, meld je dan aan. Dat staat natuurlijk los van alle nieuwe Instructeurs­cursussen op basis van de nieuwe cursusboeken.Die worden nadien separaat ingepland. Omdat hiervoor uiteraard dezelfde maatregelen gelden.

Zodra je die workshop succesvol hebt afgerond, kun je daadwerkelijk veilig en verantwoord aan de slag.En dat is pure tijdwinst en extra gemak voor je (af)wachtende cursisten en bedrijven.

Dus meld je aan voor deze workshop dag, want ook jij kunt nu als Instructeur/Ondernemer al starten.

Wij gaan dit verder definitief en uitrollen vanaf 15 JUNI.