Aanmelding OPEN, workshops GESTART

Bhv coronavirus updates

We zijn van start gegaan!

Alle actieve en geregistreerde MFFA® Europe Instructeurs dienen voor 1 september de workshop rondes met het ‘Covid – 19 proof inrichten en lesgeven’ EN ‘het stoppen van de zeer ernstige bloeding’ succesvol te hebben afgerond. Aanmelden hiervoor kan vanaf 28 mei en dat is de datum waarop het branchegerichte BHV/EHBO protocol is vastgesteld. Daar dit protocol tot ver achter de komma is uitgewerkt, zijn er geen beperkingen qua lesstofinhoud of cursusaanbod. Dus kunnen MFFA® Europe cursisten na succesvolle afronding, dan ook compleet worden gecertificeerd en daarmee hun bekwaamheid en bevoegdheid behouden.

Wat uiteraard vanwege het Covid-19 proof inrichten, lesgeven en examineren wordt meegenomen is: dat ALLES waarop de overheid c.q. de veiligheidsregio’s willen controleren en handhaven, hiermee is afgedekt. Want iedere weldenkende Instructeur begrijpt dat hij/zij niet onder het protocol van de Contactberoepen valt, zoals her en der wordt gesuggereerd. Beide workshops zijn verplicht en worden op 1 dag aangeboden. Vandaar dat dit dus een voor iedere Instructeur die veilig en verantwoord aan de slag wil gaan en …. blijven: verplichte materie is.


Wij zijn voorbereid

Dit workshop aanbod is al gaande en wordt NA 14 juni verder uitgerold op basis van aanmeldingen en locaties. Vanzelfsprekend krijg je daarbij dan ook te horen hoe jij je cursusaanbod voortaan moet aanbieden en uitvoeren en welke aanvulling qua les- en leermiddelen je daarbij nodig hebt. Wij hebben de hiervoor noodzakelijke middelen al op voorraad genomen, zodat je hier als TC of Instructeur niet op hoeft mis te pakken omdat het plotsklaps gehamsterd gaat worden of onverhoopt niet beschikbaar zou zijn. Dus na de workshop en met de juiste middelen en materialen, kun je gelijk weer aan de slag.

Concreet heb je vanaf het lezen van dit artikel tot en met eind augustus 2020 de gelegenheid om dit succesvol af te ronden en Covid 19 proof geregistreerd te worden als Instructeur. Meld je daarom voor dit aanbod aan via ons email adres. Indien er vanwege overheidseisen op basis van het maximum aantal aanwezigen binnen een Onderwijsinstelling niet op je eigen locatie gewerkt kan worden, hebben we uiteraard voldoende opleidingsruimte en -capaciteit om dat elders onder te brengen.

Eind JUNI staat er ook weer een reguliere Instructeurs­cursus gepland. Deze gaat plaatsvinden in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Succes met de ‘laatste loodjes’ voor het zomerreces.