MFA ® Europe actief met eigen stand (E-115) op Internationale Beurs

Nederland krijgt weer een groot multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 2e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten.

WAT IS ERIC?
Nederland krijgt weer een groot multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 2e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Roep om veiligheid

De samenleving roept om slimme antwoorden op de veiligheidsdreigingen van de 21e eeuw. Radicalisering en terrorisme, klimaatverandering en extreem weer, industriële rampen, verkeerscalamiteiten, natuurbranden, infectieziekten, bescherming van vitale infrastructuren en cybercriminaliteit vormen een greep uit de uitdagingen die op het bordje van de veiligheidsregio’s en hun samenwerkingspartners liggen. Welke behoeften hebben de professionals in het veiligheidsdomein om hun taken goed te kunnen uitvoeren? En hoe kunt u hen daarbij met uw producten, innovaties en diensten faciliteren?

Over MFA Europe

Van oorsprong Amerikaans, al sinds 1970 op de markt en daarbij zijn onze cursusboeken qua inhoud en opzet dus altijd al gebaseerd geweest op de PHTLS ® uitgangspunten. Wij zijn er dus zowel voor Eerste Hulpverleners, Instructeurs en Trainingscentra als de Professionele Hulpdiensten.

Omdat laag, midden of hoog energetisch letsel ten gevolge van terrorisme, een ernstig verkeersincident, bergsportongeval of natuurgeweld in wezen geen verschillende verzorging behoeft, voldoen onze cursusboeken uitstekend om hierbij effectief op te kunnen treden. Hetgeen zich uiteraard niet alleen beperkt tot 'stop the bleeding'. Oriëntatie, communicatie, crowdmanagement, spalken, gewondentransport, tourniquet, ..etc. zijn praktische, relevante en naast defensie alleen door ons altijd gehandhaafde ‘old school’ modules en daar zijn we trots op.!

Nadat de S.A.R. met de drone en lasertechnologie van Lidarswiss de ongevalssituatie overzichtelijke en nauwkeurig in beeld heeft gebracht, kunnen de getrainde Hulpverleners veilig aan de slag. Vrijwillige en/of Professionele Eerste Hulpverleners of TEMS teams die zijn uitgerust met de ReFra ® deurcontroller, Sam ® Splint, Traumazwachtel, Tourniquet en recentelijk de Cardio First Angel, getuigen stuk voor stuk van ons reeds decennia actuele aanbod qua educatie en materiaal voor deze hulpverleners.

Een drugs look-a-like koffer voor opsporing- en preventie doeleinden, maar ook ter educatie voor de Evenementenhulpverlener. En de verwarmde hufter proof Rotaid AED kast, zodat de AED daadwerkelijk ; dus ook bij barre weersomstandigheden; inzetbaar blijft. Voor iedere AED gebruiker kunnen wij bovendien een passende AED lease of huurconstructie aanbieden.

Met onze reanimatiepoppen van Prestan Products en/of Brayden bieden wij leken en professionals een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en kunnen de cursisten onder leiding van de instructeur of geheel zelfstandig hun vaardigheden beoefenen in combinatie met de feedback van de pop zelf en de C.F.A.

Zoek je naast je reguliere werkzaamheden als Ambulance ALS ‘er ook nog een leuke en zinvolle (betaalde) vrije-tijds-besteding binnen de Evenementen Hulpverlening ; veelal in de weekenden bij de vele festivals en evenementen; en ben je in het bezit van een bekwaamheidsverklaring van een eigen medisch manager (dus niet die van een RAV waar je werkzaam bent), laat dan van je horen en meld je bij ons aan.

‘Last but not least’ tijdens deze Internationale beurs : de BeNeLux release van een zeer complete en betaalbare professionele AED Monitor van de firma CardiAid, iets wat je als professional niet mag missen.

Overtuig u zelf in onze stand.

Een bezoek aan eRIC is gratis!

Aanmelden kan via deze link.