GEZOCHT : Evenementenhulpverleners

Er zijn inmiddels heel wat MFFA® Europe cursisten opgeleid die de cursus Eerste Hulpverlener Allround (EHV-A / 24 klokuren lestijd) hebben gevolgd en nadien succesvol de onafhankelijk geëxamineerde praktijk en theorie toets hebben afgerond en daarmee de bevoegdheid Evenementenhulpverlener Categorie 1 hebben behaald.

Wij hebben goed nieuws voor jullie, want …. wij worden uit het hele land overstelpt met aanvragen van Evenement organisatoren die op zoek zijn naar Eerstehulpverleners met jullie bevoegdheid!

Dus als je tijd hebt en dit soort werkzaamheden wilt verrichten, heb je er gegarandeerd een leuke bron van neveninkomsten bij.

Uiteraard gaan wij jullie gegevens niet beschikbaar stellen aan externe partijen of tegen vergoeding bemiddelen. Maar als je dit leuk vind om te doen, kunnen we jullie uiteraard op eigen verzoek wel met hen in contact brengen. Heb je daar behoefte aan, dan hoef je ons alleen maar een mailtje te sturen met het verzoek om je in contact te brengen met zo’n aanvrager. Voor m.n. dance events heb je de hogere bevoegdheid nodig van Evenementenhulpverlener Cat 2.

Het hoe en wat regel je dan uiteraard nadien helemaal zelf in overleg met die aanvrager. Natuurlijk kan dit ook resulteren in een leuke job!