Deadline 1 September verschoven!

Helaas is het ons niet gelukt om alle MFFA® Europe Instructeurs voor 1 september Covid-19 proof en X-ABCDE opgeleid te krijgen. Meld je bij ons aan via de reguliere email zodat we dit aanbod bij voorkeur lokaal en provinciaal kunnen aanbieden aan jou/jullie.

Helaas is het ons niet gelukt om alle MFFA® Europe Instructeurs voor 1 september Covid-19 proof en X-ABCDE opgeleid te krijgen.


Mede daaraan ten grondslag lag het feit dat menig instructeur blij was op vakantie te kunnen en als hij/zij al op vakantie kon gaan, ze bij terugkeer opnieuw werden geconfronteerd met verplichtingen op het terrein van kleinere lesgroepen, digitalisering van het reguliere onderwijs, sterk aangepaste introductieperiode en kampweken en wat dies meer zij. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de definitieve invoer van de X binnen de X-ABCDE methode die is gebaseerd op het vernieuwde PHTLS aanbod.


Kortom we gaan niet bij de pakken neerzitten en geven uiteraard al die Instructeurs extra gelegenheid om alsnog de noodzakelijk Workshops te volgen.


Meld je bij ons aan via de reguliere email zodat we dit aanbod bij voorkeur lokaal en provinciaal kunnen aanbieden aan jou/jullie.


Let wel : iedere nieuwe cursus die wordt aangeboden mag alleen onder Covid-19 proof condities worden verstrekt en moet met de nieuwe lesstof uitbreiding worden aangeboden.


Dus daar kunnen we uiteraard geen concessies in doen.