EHBO Code 95 module

De MFFA® Europe EHBO Code 95 cursus, stelt iedere beroepschauffeur in staat om veilig en verantwoord te kunnen voldoen aan de nascholingsoptie EHBO cursus vereisten in het kader van de wetgeving aangaande CCV-CODE 95.

Vanzelfsprekend zijn er meerdere mogelijkheden om voldoende punten te behalen (lees : 35 uur aan nascholing te besteden over een periode van 5 jaar) voor deze CCV-Code 95 scholingseisen. Maar deze EHBO cursus Code 95 optie is natuurlijk wel zeer praktisch en ook nog maatschappelijk relevant. En levert bij actieve particiaptie en voldoende afronding zelfs een erkend MFFA® Europe EHBO certificaat op.

Een mooi kans, want....die vele beroepschauffeurs zijn overal en nergens aanwezig en met de juiste training en afronding en de aanwezigheid van hun EHBO trommel en communicatiemiddelen in de cabine, kunnen juist zij bij uitstek, daarom zowel overdag als bij nacht-en-ontij, de ideale Eerste Hulpverlener zijn!

Code 95 EHBO lesstof

Alle relevante en noodzakelijke onderwerpen omtrent de Code 95 EHBO cursusmodule komen aan bod in interessante praktijk scenario's:

  • De noodzakelijke theorie staat altijd ten dienste van de praktische hulpverlening
  • Geen ELO achter een PC en weer stil zitten.. maar gewoon zelf lekker actief aan de bak. Dus in de praktijk scenario's, zelf aanpakken en uitvoeren van de vereiste skills.
  • Met de logische lesstof opbouw in ons cursusboek, aan de hand van de X-ABCDE methode (PHTLS ®)
  • Dit alles wordt aangeboden in onze reeds decennia herkenbare en specifieke didactiek van het 5 -stappen plan!
  • Na succesvolle deelname en afronding uiteraard beloond met het een erkend en branchespecifiek certificaat
  • Het cursusboek is leidraad bij het samenwerken in 3-tallen met de wisselende rollen van coach, hulpverlener en patiënt

Cursusduur

Deze Code 95 EHBO module beslaat 2 dagdelen (8 uur incl. pauzes)