AED van CardiAid huren

Is jouw sportvereniging, winkel, school of bedrijf geïnteresseerd in een AED? Maar zijn de aanschafkosten voor een AED toch wat te prijzig? Dan is huren voor een langere termijn de beste oplossing. Voor € 33,- per maand ben je gedurende de looptijd van 6 jaar voorzien van de meest geavanceerde CardiAid AED.

Wanneer je personen bij bedrijven hoort over de mogelijkheden van de aanschaf van een AED, dan is het duidelijk dat men vaak van goede wil is om een AED op te hangen. Ook onderschrijven bedrijven zeker de noodzaak dat AED's aanwezig moeten zijn. Echter is het dan vaak een flinke opgave voor een sportvereniging, school of winkel om te moeten investeren in de aanschaf van een AED.

Is de aanschaf dan bijna een feit, dan verneemt men vervolgens dat het ook zaak is om de AED en toebehoren goed te onderhouden en na gebruik te laten uitlezen en de pads /stickers weer te vervangen. Als hiervoor dan ook nog bijkomende kosten worden gerekend, zorgt dat regelmatig voor uitstel van die AED aanschaf. En dat is natuurlijk zonde, gezien de praktische werking van het apparaat en de gewenste spreiding over heel Nederland.

Huren van een AED

Er is nu echter een alternatief voor het aanschaffen van een AED, waarmee al die sportverenigingen, winkeliers, scholen en bedrijven een AED in gebruik kunnen nemen, zonder dat er hoge kosten mee gemoeid zijn, of crowdfuncing acties voor hoeven te worden opgezet. Het AED apparaat is zowel te leasen als te huur met geadviseerd als extra aanvulling uiteraard de robuuste en zeer goed zichtbare AED behuizing van Rotaid. Zodat deze AED verwarmd en veilig hangt en ook in de winterdag per onmiddellijk beschikbaar en inzetbaar is.

Er zijn veel voordelen aan het huren van een AED:

De CardiAid AED wordt geproduceerd in Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor gebruik op publieke plaatsen. De CardiAid AED is de gebruiksvriendelijkste AED op de markt, een ideale AED voor bedrijven, verenigingen en gemeenschappen. Betrouwbaarheid en een uitstekende service zijn kernbegrippen binnen CardiAid.

De AED’s die worden aangeboden zijn:

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Klik hier voor meer informatie en bestellen